شيمی آلی
زمینهای است که از دیدگاه تکنولوژی اهمیتی فوقالعاده دارد. شیمی آلی شیمی رنگ و دارو، کاغذ و مرکب، رنگینهها و پلاستیکها، بنزین و لاستیک چرخ است. شیمی آلی، شیمی غذایی است که میخوریم و لباسی است که میپوشیم. از جمله فرصتهای شغلی ممکن می توان برای افراد متخصص در این گرایش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سنتز ترکیبات آلی : کار درمراکز داروسازی و کمک به سنتز دارو ومواد آرایشی بهداشتی.
طیف سنجی آلی: کار در آزمایشگاههای شناسایی مواد شیمیایی کنترل کیفی.
صنایع شیمی آلی و پلیمر: ارتباط تنگاتنگی بین شیمی آلی و شیمی پلیمر وجود دارد. سنتز پلیمرهای جدید، اصلاح ساختار پلیمرها به منظور بهبود خواص آنها و ایجاد خواص جدید برای کاربردهای خاص میتواند انگیزهای برای کارخانجات و مراکز علمی برای استفاده از یک کارشناس ارشد شیمی آلی باشد.
سینتیک و مکانیزم واکنشهای آلی: بسیاری از صنایع فعال شیمی بهخصوص بخشهای درگیر با پترشیمی و نفت شاخهای از شیمی آلی هستند که با بررسی مکانیسم واکنشها و سنتیک آنها میتوان اطلاعات ارزشمندی بدست آورد و برای ساخت کاتالیزورهای جدید و افزایش سرعت واکنشها و نیز افزایش راندمان تولید از آنها استفاده کرد که اینهه همه از تخصصهای یک شیمیدان آلی است.
بیوشیمی: بیوشیمی بررسی شیمی سیستمهای زیستی است. که ارتباط تنگاتنگی بین آن و شیمی آلی برقرار است. یکی دیگر از مراکز جذب شیمی دان آلی می تواند این مراکز باشد.
#معرفی_گرایشهای_شیمی
#شیمی_آلی
۱ دیدگاه
مرسی عزیز